DURANT AQUESTES ÚLTIMES SETMANES HEM TINGUT LA POSSIBILITAT D'INDAGAR I AVANÇAR MÉS AMB EL TEMA DE LA CUINA.
VAM REBRE LA VISITA DE L'ENRIC, EL PARE DE LA MARTA, CUINER D'UN RESTAURANT DE PEIX A TERRASSA. ENS VA VENIR A EXPLICAR LA SEVA FEINA AIXÍ COM TAMBÉ L' ORGANITZACIÓ DEL SEU RESTAURANT . VAM PODER CONÈIXER ALGUNES PARTICULARITATS D'ALGUNS PEIXOS QUE CUINA AL SEU RETAURANT I VAM PODER SEGUIR , PAS A PAS, QUIN ÉS EL PROCÉS D'ELABORACIÓ D'UN PLAT : LA "LLUERNA AMB SAFRÀ ".
TAMBÉ HEM POGUT CONÈIXER COM FUNCIONA UN ROBOT DE CUINA , LA THERMOMIX. ENS HO HA VINGUT A EXPLICAR LA SUSANA, LA MARE DEL POL. HEM DESCOBERT LA VARIETAT DE FUNCIONS I USOS QUE TÉ I HEM PREPARAT TRES RECEPTES ENTRE TOTS : LA MASSA PER LA MONA, BATUTS DE FRUITA I "MERENGUES"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada